Imatge o vídeo destacat
Foto destacada Colònies Aventura't 2022

Marxem de Colònies. Tornem a la muntanya!

Aquest cap de setmana hem tornat a marxar de Colònies! Sota el nom d’Aventura’t, aquesta és una de les activitats més boniques que fem a l’entitat. Un cap de setmana per gaudir, respirar aire fresc, jugar, practicar esport, recarregar piles i fer cohesió de grup.

Divendres a la tarda, 57 infants i joves i 10 educadores i educadors del Centre Sant Jaume vam omplir un autobús sencer i vam posar rumb a Lles de Cerdanya. A l’alberg Can Ribals ens esperava l’equip del Club Elements, una empresa dedicada a la generació d’experiències a la natura que, després de tants d’anys treballant junts, ja forma part de la família del Centre Sant Jaume!

Un dels aspectes més interessants d’aquesta escapada és que ens permet ajuntar infants i joves de pràcticament tots els projectes, des de la més petita, la Carla, que té 7 anys, fins al Khalid, el més, gran, amb 18, tots dos del projecte de Centre Obert. També han gaudit d’aquest cap de setmana 8 adolescents de la UEC, l’Amelia, del projecte d’orientació i inserció sociolaboral Activa’t, i cinc nois i noies de l’institut BVII que participen al Projecte de Suport a l'Educació que portem a terme a diverses escoles i instituts de Badalona.

I què hem fet? Doncs a banda de conversar, jugar i riure moltíssim, hem fet escalada al rocòdrom, hem practicat l’equilibri a través de l’slackline, hem fet trekking aquàtic pel riu de la Llosa, hem visitat la Cova d'Anes i hem après a disparar la fletxa amb l’activitat de tir amb arc.

Després de 3 anys sense poder sortir de Colònies per culpa de la pandèmia, hi havia moltíssimes ganes d’Aventurar-nos i trepitjar la muntanya! Un respir més que necessari per als infants i joves, però també per a l’equip d’educadores del Centre Sant Jaume. Un parèntesi per escapar de la rutina i afrontar amb més energia la recta final de curs.