Vols formar part del Centre Sant Jaume?

Ajuda’ns a construir un futur millor per als infants, joves i famílies de Badalona que més ho necessiten.

Per només 5 € al mes (1 € després de la desgravació) contribuiràs a donar estabilitat als nostres projectes amb les persones més vulnerables.

Has triat la Targeta Clàssica per 5€ / mes!

Escollint aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 1 € al mes! Demana la teva Targeta Clàssica del Centre Sant Jaume i rep un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat. A més, podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant Jaume i rebràs informació actualitzada de l’entitat.

Has triat la Targeta Premium per 12,5 € / mes!

Escollint aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 2,5 € al mes! Demana la teva Targeta Premium del Centre Sant Jaume i rep un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat. Et donarem també la jaqueta de l’equip i podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant Jaume. A més, rebràs informació actualitzada de l’entitat, fotos i vídeos en exclusiva i et convidarem als principals esdeveniments de l’entitat com el Torneig de Pàdel Solidari i el Sopar de les Llenties Solidàries.

Tria el teu import!
Escollint un import superior als 5 euros, rebràs la Targeta Clàssica del Centre Sant Jaume i si l’aportació supera els 12 € mensuals t’enviarem la Targeta Premium. En qualsevol dels casos, podràs accedir a tots els regals i avantatges vinculats a cadascuna d’aquestes opcions. Recorda que dels primers 150 € anuals que donis, Hisenda te’n tornarà el 80%!

Dades personalsIdentificador del teu compte bancari. Per exemple, el codi IBAN de la nostra fundació és ES49-0182-6035-4402-0150-3119.