Imatge o vídeo destacat
Festa Major Sant Ignasi

Festa Major Sant Ignasi

El passat dissabte 14 de maig, ens presentàvem davant els pares, mares, infants i joves de Sarrià, per a celebrar un any més, la Festa Major de Sant Ignasi, amb tota l'energia i il·lusió que ens caracteritza.

Una festivitat on famílies, equip docent i entitats relacionades amb l'Escola de Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi, es reuneixen al voltant del centre educatiu i passen des del matí fins a la tarda realitzant tota mena d'activitats.

Nosaltres vam disposar d'un stand enfront de la porta principal de l'escola, on col·laboravem de la celebració amb dues activitats.

El principal focus d'atenció entre els més joves, va ser el "Pintacares". Batman, Frozen, animals, tatuatges... una àmplia varietat que va complaure a tots i totes, convertint-se en la preferida dels assistents! Companyes i voluntàries del Centre Sant Jaume, van dedicar tot un matí i tarda a pintar les cares de nens i nenes que s'apropaven amb curiositat i interès.

D'altra banda, la nostra companya Mariama i una mare de Centre Obert, Shakina, van posar tota la seva destresa a la cuina per preparar una degustació de dolços i tes típics del seu país d'origen, el Marroc, que no van deixar indiferent a ningú.

Una jornada per gaudir, celebrar i reunir-se... una festivitat que ens encanta poder viure des de dins i ser part de forma activa!