Imatge o vídeo destacat
fi curs

Els Serveis i Projectes del CSJ celebren els actes de fi de curs 2021

El passat mes de juny, els diferents projectes del CSJ han celebrat la fi del curs lectiu. La UEC i l’espai familiar han organitzat actes especials amb els participants dels seus recursos.

Els joves i educadors de la UEC, la unitat d'escolarització compartida, han fet repàs de totes les activitats dutes a terme durant el curs mitjançant un vídeo amb fotografies que han anat prenent al llarg de l'any. Han recordat els diferents tallers realitzats de fusteria, jardineria, electricitat o ciències químiques aplicades així com les sortides lúdiques de kayak i als diferents parcs naturals de l'entorn de Badalona.
La UEC Gorg Sant Jaume és una unitat d'escolarització compartida que ofereix un recurs d'educació formal, reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, per tal de garantir l'escolarització obligatòria dels alumnes adolescents amb absentisme escolar o que presenten dificultats per assolir l'èxit educatiu.

Per la seva banda, l’ Espai Familiar és un recurs d'atenció a famílies amb infants dels 0 -3 anys d’atenció grupal, per tal de generar un espai i un clima de confiança on s'acompanya en els diferents moments i processos relacionats amb la criança i la maternitat. En el moment actual, compta amb 15 participants, que s'han reunit setmanalment durant tot l'any per compartir experiències, vivències, dificultats i aprenentatges, fet especialment rellevant donada la situació de restriccions i pandèmia que han travessat les famílies.
Per tal de fer repàs a les situacions viscudes i reforçar els vincles de suport i acompanyament entre les participants al recurs, les tècniques responsables han organitzat un esmorzar de fi de curs i un passi de fotografies de les diferents activitats que han anat realitzant durant aquest curs.

Al nostre canal de YouTube teniu els vídeos dels actes de fi de curs i resum de les activitats que han realitzat els serveis de la UEC i l'espai familiar. Després d'un any ple de reptes, tant pels professionals com per les persones ateses, al setembre iniciaran un nou curs amb el mateix desig: acompanyar educativament als joves i les famílies de Badalona en els seus processos vitals.