Imatge o vídeo destacat
Inscriu-te

Obrim inscripcions al 8è Sopar de Llenties Solidàries!

Ens fa molta il·lusió anunciar que ja et pots inscriure al 8è Sopar Llenties Solidàries a benefici del Centre Sant Jaume.

Un any més l’Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi obrirà les portes dels seus menjadors per acollir aquest bonic sopar. Serà el dijous 5 de març a les 21:00 i aquelles persones que ho desitgin podran assistir a l’eucaristia que se celebrarà a les 20:15 a la capella de l’escola.

El donatiu és de 30 euros per comensal i de 15 euros per als menors de 25 anys. Com cada any, l’empresa Roca s’encarregarà de cuinar i servir les Llenties, així que els beneficis es destinaran íntegrament al Centre Sant Jaume. Si no pots venir al sopar, però hi vols col·laborar pots fer una aportació a la Fila zero a través del mateix formulari d’inscripcions.

Posa les llenties a les teves #rutines

T’agraden les #rutines? Cada tarda 40 infants i joves de Badalona en risc d’exclusió social venen al Centre Obert del Centre Sant Jaume buscant #rutines de joc, estudi, alimentació i activitat física que no tenen garantides a casa seva.

Posa les llenties a les teves #rutines i ajuda’ns a seguir garantint més i millor #rutines per als nens i nenes de Badalona.

Per què a Sant Ignasi?

El  Centre Sant Jaume és l’obra social de l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi i es va constituir l’any 1995, coincidint amb la celebració del centenari de la ubicació del Col·legi a Sarrià. El primer sopar de Llenties solidàries es va celebrar el 2013 com una iniciativa de la comunitat educativa. Avui és ja una cita consolidada a l’agenda de molts de pares i mares, antics alumnes, docents i personal de servei de l’escola.

El Centre Sant Jaume en dades

L'any 2018 el Centre Sant Jaume va atendre 580 persones en projectes de promoció de l'escolarització, d'educació en el lleure, d'orientació i inserció laboral, d'atenció psicoterapèutica, de promoció d'una alimentació saludable i d'hàbits socials.

Avui, el Centre Sant Jaume és una entitat reconeguda al sud de Badalona i forma part del Sector Social de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Al darrere de les Llenties...

Una vintena d’estudiants s'encarregaran de rebre els participants el dia del sopar i fa setmanes que  l’AMPA, l'Associació d'Antics Alumnes, la Fundació Sant Ignasi, l'escola i el Centre Sant Jaume estem treballant per a que tot surti perfecte aquella nit.

Ens veiem el proper dia 5 de març!

Inscriu-te al Sopar