Imatge o vídeo destacat

Llencem la campanya #rutines, de captació de fons i sensibilització

Des del Centre Sant Jaume hem posat en marxa la campanya #rutines per recaptar fons que ens ajudin a finançar part del cost que té el nostre Centre Obert i per conscienciar sobre la importància que tenen les #rutines durant l’etapa infantil i juvenil.

Cada tarda 40 infants i joves de Badalona venen al Centre Obert del Centre Sant Jaume buscant #rutines bàsiques de joc, estudi, alimentació i activitat física que d’altra forma no tindrien garantides.

Les #rutines proporcionen seguretat i confiança i aplanen el camí cap a l’èxit escolar, personal i vital dels nens, nenes i adolescents que acompanyem.

Fes el teu donatiu i troba tota la informació sobre la campanya a www.fundaciocarlesblanch.org/rutines