Imatge o vídeo destacat

La Biblioteca de Sant Roc desperta la creativitat dels joves

Els joves del centre obert han posat en pràctica la creativitat, la responsabilitat, la imaginació i el treball en equip al taller de creació artística proposat per la Biblioteca de Sant Roc. Durant tres sessions -els dies 9, 16 i 23 d’octubre- els joves han triat formats i han creat materials.

“És molt útil realitzar activitats fora del centre per tal que els joves coneguin altres entitats i espais lúdics i educatius”, apunta l’educadora María Mañá. En aquest cas, els joves han tingut una actitud participativa i han gaudit de la proposta de la Biblioteca de Sant Roc. L’equip valora l’activitat com un nou èxit educatiu.

A la primera sessió van decorar una peça de roba: una samarreta o una gorra. Van poder pintar sobre la tela, posar-hi pedaços, cosir-hi decoracions, etc. A la segona sessió van començar la creació d’una làmpada en forma de lletra. Amb cartró ploma van dibuixar i retallar la lletra que van voler i posteriorment la van decorar. A la tercera sessió, van posar llums a la lletra, creant, d’aquesta manera, una làmpada portàtil.