Imatge o vídeo destacat

Els joves del projecte Activa't participen a la Barcelona Magic Line

Aquest diumenge el projecte Activa’t ha participat a la cinquena edició de la Barcelona Magic Line  que portava per lema 'La solidaritat és el camí'. Com a membre de l'equip de la Transpirinaica Social, han assumit un itinerari de 10 quilòmetres. Ha estat un gra de sorra a una iniciativa que enguany ha aglutinat 625 equips i ha recaptat més de 351.000 euros a favor de l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

"Sortir al món, relacionar-te amb d'altres persones que no coneixes, va molt bé; estic contenta!" explica una de les participants. L'activitat, celebrada en un ambient molt sa, els ha fet retrobar també coneguts d'anteriors edicions. El recorregut, des de Plaça Espanya fins a la Plaça de la Catedral, els ha permès descobrir racons que no havien visitat mai abans a la ciutat. Una experiència que han valorat com a molt positiva.