Taller de Danses Urbanes

Taller de Danses Urbanes

Guille Vidal-Ribas, antic alumne de Sant Ignasi, i experimentat professional en el món de les Danses Urbanes (Hip-Hop) al nostre país, es va oferir per fer una Màster Class als nois i noies Adolscents del Centre Sant Jaume.

Just abans de començar les vacances de Setmana Santa, vam tenir la sort de poder gaudir d'una classe de Danses Urbanes de la mà de Guille Vidal-Ribas, reconegut ballarí de Hip-Hop a Catalunya i actualment obrint-se pas als teatres de Madrid amb "Hermanos de Baile".

Fent ús del gimnàs del Casal Cívic de Sant Roc, i amb un bon equip de música, en Guille va ensenyar-nos una coregrafia que aglutinava varis estils de Danses Urbanes.

La trobada era oberta als adolescents i joves dels diferents equipaments del barri, però finalment només van assistir els adolescents del Centre Obert i l'Aula Oberta. Alguns van participar més que altres, però a tots els va agradar la tarda i van quedar molt contents amb el que van aprendre i veure ballar.

Felicitem a tots i totes els que van trepitjar la pista de ball (alguns millor que altres, els educadors encara han d'assajar una mica...). Donem les gràcies al Guille per la professionalitat i amabilitat que va mostrar tota la tarda. Esperem que es repeteixi l'experiència.

 

Com a mostra, un botó: fotikos i video.