#infosantjaume 16/06/2020

Fitxer d'àudio
A l’#infosantjaume d’avui parlem del nou edifici del Centre Sant Jaume. El president del Patronat de la Fundació Carles Blanch, Jaume Boadas, i l’arquitecta que coordina l'equip del projecte, Mercè Zazurca, ens explicaran tots els detalls sobre les obres d’ampliació que s’estant fent i sobre els motius que hi ha per fer-les. La recomanació és de Silvia Carbajal, el repte de Laura Lage i avui obrim el diccionari de confinament per la lletra ‘H’!

#infosantjaume és un podcast de ràdio comunitària d'entre 10 i 12 minuts de durada que publiquem els dimarts i dijous a les 18h a la nostra pàgina web, xarxes socials i Spotify amb l'objectiu d'impulsar la inclusió social i promocionar els beneficis de l'escolarització a Badalona Sud.

Es tracta d'un programa d’informació, entrevistes i entreteniment per donar veu els infants, joves i famílies de l'entitat, així com d'altres agents del territori: entitats socials, escoles i instituts, administracions públiques, iniciatives de comerç just i col·lectius i moviments culturals.

Comencem en tres... dos... un... dins!