#infosantjaume 12/05/2020

Fitxer d'àudio
Al Centre Sant Jaume hem posat en marxa una campanya de captació de fons per poder seguir donant resposta a l’actual situació d’emergència social derivada de la COVID-19. Al programa d’avui ens ajuda a dibuixar millor quin és exactament el panorama la responsable de projectes de l’entitat, Rocio Humet. Escoltarem també la rutina del Mossab del Centre Obert, la recomanació en la fa l’Erika i el repte és de la María Rosa, de 14 anys!

#infosantjaume és un podcast de ràdio comunitària d'entre 10 i 12 minuts de durada que publiquem els dimarts i dijous a les 18h a la nostra pàgina web, xarxes socials i Spotify amb l'objectiu d'impulsar la inclusió social i promocionar els beneficis de l'escolarització a Badalona Sud.

Es tracta d'un programa d’informació, entrevistes i entreteniment per donar veu els infants, joves i famílies de l'entitat, així com d'altres agents del territori: entitats socials, escoles i instituts, administracions públiques, iniciatives de comerç just i col·lectius i moviments culturals.

Comencem en tres... dos... un... dins!