#infosantjaume 05/05/2020

Fitxer d'àudio
Al programa d’avui estarem amb la directora de l’Institut Escola Baldomer Solà de Badalona, Sílvia Ortiz, que ens explicarà com és la situació més d’un mes i mig després del tancament del centre. S’han solucionat els problemes de connectivitat que tenia l’alumnat? Com estan els i les estudiants? Parlarem també amb el president de l’AMPA de l’Escola Sant Ignasi, Josep Guàrdia, i escoltarem la rutina del Jesús, la recomanació de Silvia Carbajal i el repte de Laura Lage!

#infosantjaume és un podcast de ràdio comunitària d'entre 10 i 12 minuts de durada que publiquem els dimarts i dijous a les 18h a la nostra pàgina web, xarxes socials i Spotify amb l'objectiu d'impulsar la inclusió social i promocionar els beneficis de l'escolarització a Badalona Sud.

Es tracta d'un programa d’informació, entrevistes i entreteniment per donar veu els infants, joves i famílies de l'entitat, així com d'altres agents del territori: entitats socials, escoles i instituts, administracions públiques, iniciatives de comerç just i col·lectius i moviments culturals.

Comencem en tres... dos... un... dins!