Imatge o vídeo destacat
foto portada Colònies 22

Cap de setmana de Colònies a La Molina!

El passat 21 d’abril vam anar de Colònies a La Molina i us ho volem explicar! Vam marxar divendres a la tarda i ens hi vam quedar fins a diumenge després de dinar. 

50 infants i joves i 14 educadors i educadores del Centre Sant Jaume ens vam allotjar a l’alberg Mare de Déu de les Neus i vam gaudir de totes les activitats programades pel Club Elements, una empresa dedicada a la generació d’experiències a la natura amb la que treballem des de fa molts d’anys.

Vam fer una cursa d’orientació, rutes per la muntanya, treking aquàtic, sortides amb patinet, jocs a l’aire lliure i escalada.

Durant el dia vam jugar i practicar esport i la nit de dissabte vam convertir l’alberg en una gran pista de ball. Vam riure molt i vam fer pinya. Són els dos grans objectius que perseguim amb les Colònies, oferir d’una banda un espai de desconnexió als infants i joves lluny de les seves rutines i de l’altra, ajuntar participants de totes les edats i projectes perquè prenguin consciencia de la magnitud de la família del Sant Jaume!

A poques setmanes de finalitzar el curs escolar, aquesta sortida ens ha servit a tots i totes per agafar aire, renovar energies… i estimar-nos encara més!