Imatge o vídeo destacat
Carme Ruscalleda + cor llenties

Torna el Sopar de Llenties Solidàries!

Després de dos anys de parèntesi pel COVID, torna l'11è Sopar de Llenties Solidàries del Centre Sant Jaume. El Sopar tindrà lloc el dijous 27 d'abril a les 21h a l'Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi (fundadora de l'entitat) amb una recepta que la xef Carme Ruscalleda ha ideat exclusivament per al Centre Sant Jaume i que cuinarà l’empresa de gestió de menjadors escolars F.Roca S.L.

Les inscripcions estaran obertes fins al dia 25 d'abril a la pàgina web llenties.fundaciocarlesblanch.org

Totes aquelles persones que no puguin assistir al Sopar, podran col·laborar amb el Centre Sant Jaume comprant els seus números per al Sorteig de Llenties Solidàries a https://fcb.crm.socialsj.cat/sorteig. El Sorteig tindrà lloc durant el Sopar i es podrà seguir en directe pel conte d'Instagram del @centresantjaume el dia 27 d'abril a les 21,45h.

Sortegem:

-    Un menú degustació per a dues persones al Restaurant Celler Montrubí.
-    Un dinar per a dues persones al Restaurant Pedagògic Loiola.
-    Un àpat per a dues persones al Bistro Mató Pedralbes.
-    Un àpat per a dues persones al Restaurant Gerbard.
-    Dues classes de cuina més sopar amb Marga Freudenthal.
-    Un Escape Room del vi amb Cellers Blanch per a tota la família.
-    Tres cursos de cata de vins per a dues persones a Vins & Co.
-    Un lot per valor de 100€ de Peix a Casa
-    Una ampolla de Vermouth Perucchi 5L.
-    Tres lots de dues ampolles de Vi Rosat Viñas Anna Chardonnay.
-    Una ampolla de vi negre Cune Reserva 2015 Magnum 3L.
-    Una ampolla de Cava Torelló Tradicional Brut Nature Magnum 1,50L.
-    Un lot de dues ampolles d’oli d’oliva verge extra La Solella 4L.
-    Un 'lot gourmet' amb productes i bases de cuina de Cuick.
-    Dues ‘capses xef’ de productes de cuina de LAJOYA-FOODS.
-    Tres lots de productes de ColaCao.

Aquelles persones que facin una aportació al Centre Sant Jaume, ja sigui a través del Sopar o del Sorteig, rebran la recepta del Sopar de Carme Ruscalleda i el dret a participar en el III Concurs de Llenties Solidàries i guanyar el davantal del Centre Sant Jaume. Només hauran d’elaborar un plat de llenties i enviar fotos i vídeos del procés a llenties@fundaciocarlesblanch.org o per whatsapp al 699 774 048. Un grup d’alumnes de la UEC del Centre Sant Jaume i un altre de l’institut Baldomer Solà ja han enviat les seves receptes i el Centre Obert també ha anunciat la seva intenció de presentar-se al Concurs. 

Sobre el Sopar de Llenties Solidàries

El primer Sopar de Llenties solidàries es va celebrar el 2013 a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi com a una iniciativa de la comunitat educativa a favor de la principal obra social de l'escola, el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L’any 2021 i 2022, davant la impossibilitat de celebrar el Sopar de forma presencial a causa de la pandèmia, neix el Concurs de Llenties Solidàries amb la col·laboració de diversos xefs de renom com Carme Ruscalleda, Carles Gaig, Oriol Rovira, Eduard Xatruc, Oriol Castro, Mateu Casañas, Ada Parellada, Lu Pérez i Rafuel, entre d’altres. 

Col·laboradors

La celebració de l’11è Sopar de Llenties Solidàries i el Sorteig és possible gràcies a la col·laboració d’F.Roca SL., la comunitat educativa de Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi (escola, AMPA i Associació d’Antics Alumnes) i de totes les empreses que col·laboren amb els premis del Sorteig: Bistro Mató, Restaurant Celler Mont Rubí, Restaurant Gerbard, margafreudenthal-cocina, Cellers Blanch, Vins&Co, Peix a Casa, Vermouth Perucchi,  Cava Torelló, La Solella, Cuick, LAJOYA-FOODS i ColaCao.

Inscriu-te a l'11è Sopar de Llenties Solidàries

Inscriu-te al Sorteig de Llenties Solidàries