Imatge o vídeo destacat

Festa de Nadal del Centre Sant Jaume

El passat 22 de desembre vam celebrar la festa de Nadal del Centre Sant Jaume amb els infants, joves i famílies que participen en els diferents projectes de l’entitat. La convocatoria va ser tot un èxit i vam omplir l’edifici de gom a gom!

Vam aprofitar la trobada per celebrar també amb les famílies els ’25 anys de compromís’ que compleix aquest curs el Centre Sant Jaume. Al llarg de la festa vam bufar les espelmes, vam guarnir l’arbre dels desitjos i vam recordar a través d’un vídeo alguns dels noms que ja formen part de la història de l’entitat. A més, el tió va cagar un regal per a tots els nens, nenes i adolescents del Sant Jaume i tots plegats vam compartir berenar amb una bona xocolata calenta i els dolços que van aportar les famílies.

La Televisió de Badalona no es va voler perdre aquesta celebració. Pots mirar el resum de la festa clicant aquí.