Imatge o vídeo destacat
VI Torneig de Pàdel Solidari foto notícia web

El VI Torneig de Pàdel Solidari recapta 4.445 euros en benefici del Centre Sant Jaume

Una vuitantena de jugadores i jugadors es van donar cita dissabte al Club Aurial Pàdel de Cornellà de Llobregat en la VI edició del Torneig de Pàdel Solidari en benefici del Centre Sant Jaume.

Després que fa dos anys les restriccions per la covid-19 obliguessin a cancel·lar el Torneig a pocs dies de la seva celebració, per fi s’ha pogut dur a terme aquesta jornada lúdica i esportiva emmarcada, a més, dins dels 25 anys que compleix enguany el Centre Sant Jaume.

Entre inscripcions, aportacions voluntàries Pista 0 i números de la Rifa Solidària, s’han aconseguit recaptar 4.445 euros que serviran per finançar els diferents projectes que realitza l’entitat a Badalona.

El sol va acompanyar durant tota la jornada a les 38 parelles que van disputar el Torneig. Nuria Duffo i Gemma Pascual van guanyar la categoria femenina. Per la seva banda, la parella formada per Alejandro Colls i el seu fill Òscar van proclamar-se vencedors en categoria masculina i Pablo Estevan i la seva filla Carlota es van imposar en el grup mixt.

També hi va haver premis per als subcampions i subcampiones de cadascuna de les categories: Mariona Roger i Ángela Vidal-Quadras, Emilio Brillas i Sonia Buxeda i David i Carlos Alcaraz.

Una vegada lliurats tots els trofeus, el patró i tresorer del Centre Sant Jaume, Ignasi Gomà, juntament amb el president de l’entitat, Jaume Boadas, van agrair la fidelitat i el compromís dels jugadors i jugadores amb aquest Torneig tan important per a la sostenibilitat econòmica del Centre Sant Jaume. Un esdeveniment que no seria possible tampoc sense la col·laboració de l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, l’Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi, del Club Aurial Pàdel, i de totes les empreses que han col·laborat amb el Torneig aportant material i productes per a la Rifa Solidària i les bosses de benvinguda dels jugadors i jugadores. Estem parlant dels restaurants Gerbard, Silvestre i el Bistro Mató de Pedralbes, MartiDerm, EsdeMercado, Eco-Salim, Sasco Esports, Bertus cervesa artesana, Cellers Blanch, Vermouth Perucchi, 22 Artesian Water i Grupo Bimbo.