Imatge o vídeo destacat

25 anys de compromís

Aquest curs 2022-2023, el Centre Sant Jaume compleix 25 anys de vida! Volem que aquesta celebració ens acompanyi durant el proper any a través d’un lema que hem consensuat amb tota la família del Sant Jaume: 'Centre Sant Jaume, 25 anys de compromís'.

És una immensa alegria per a nosaltres comprovar que el COMPROMÍS que l’abril de 1997 va portar a la comunitat educativa de l’Escola Sant Ignasi de Sarrià a fundar el Centre Sant Jaume, ha anat COMPROTENT a més i més gent al llarg d’aquest quart de segle.

Sense cap dubte, la celebració dels 25 anys de l’entitat impregnarà el dia a dia de la nostra activitat en un any que estarà marcat per dos reptes molt il·lusionants. D’una banda, mantenir els projectes habituals amb la mateixa qualitat de sempre i de l’altra, reforçar certs aspectes relacionats amb la família, la inserció sociolaboral i el treball comunitari. Aquests seran els tres eixos temàtics que ens acompanyaran durant tot el curs però que visibilitzarem, un per un, cada trimestre, amb diferents entrevistes, videos i notícies que ens serviran per mostrar-nos al món i seguir sumant gent compromesa amb el nostre projecte i amb les persones més vulnerables de Badalona.

T'animem a col·laborar en la nostra campanya '25 euros per 25 anys' i a seguir fent-ho possible!