Imatge o vídeo destacat
a

Torna “Que l’Escola t’Acompanyi”


Com va sent costum en el Centre Sant Jaume, comencem nou curs i amb ell, torna la campanya "Que l'escola t'acompanyi".

Aquesta iniciativa pretén transmetre i posar en valor, tots els beneficis que té l'escola i l'aprenentatge en l'època de creixement dels joves.

La campanya de referència a Badalona Sud per a l'èxit escolar, per primera vegada en la seva història, entra dins del Centre Sant Jaume, ja que els tallers i acompanyament es realitzava en els centres escolars. Aquest 2022, comptem amb l'assistència de més de 15 joves de 3r i 4t de l'ESO, del Centre educatiu Baldomer Solà, que assistiran al Sant Jaume durant vint-i-nou dimecres (final curs escolar), on duran a terme diferents dinàmiques.


Es pretén treballar a partir de dos eixos centrals, que són, els tallers de cuina i els tallers d'inserció, on es treballarà amb els joves per a sensibilitzar sobre els efectes de l'absentisme escolar i motivar als joves a seguir amb els seus estudis.


Comença un camí llarg, cares i dinàmiques noves, que des del centre acollim amb una gran il·lusió i motivació.


I recorda, jove padawan: "Que l'escola t'acompanyi"