Imatge o vídeo destacat
uec inici

Comença el curs UEC 22-23!

Després de mesos sense veure'ns, comença el curs 22-23! Els primers en omplir les aules amb la seva presència, les seves veus i els seus riures són els i les joves que assistiran al projecte d'Unitat d'Escolarització Compartida (UEC).


Avui, dia 19 de setembre, es donava per iniciat el nou curs, rebent tots els joves que vindran cada setmana de 8.30 a 13.30h de dilluns a divendres al Centre Sant Jaume per realitzar classes, formacions i tallers, i així poder continuar amb el seu aprenentatge i formació de la mà dels i les professionals de l'entitat.


Per donar-los la benvinguda, el primer dia ha diferit molt del que normalment serà la planificació d'aquest projecte. Avui, l'alumnat ha estat citat a les 10:30h del matí en el Centre, per conèixer els nous companys i companyes, després d'un llarg període vacacional.

Inicialment, s'ha dut a terme una sessió informativa per comunicar-los el funcionament de la UEC a diferents nivells: horaris, classes, tallers... seguit de diverses dinàmiques de grup, per presentar-se, conèixer-se i perdre una mica els nervis d'aquest primer dia, abans de posar-se mans a l'obra. Per tancar la jornada s'ha realitzat un petit esmorzar, per així poder compartir anècdotes, inquietuds o simplement gaudir de la companyia.


Comença un nou curs, amb noves cares i noves planificacions, però seguim amb el mateix objectiu i motivació del primer dia!

Seguim!