Imatge o vídeo destacat
Congrés Mundial Antics Alumnes Jesuïtes

X Congrés Mundial d'Antics Alumnes Jesuïtes

A mitjans de juliol el Centre Sant Jaume vam acollir un grup de persones molt divers. Emmarcat dins del X Congrés Mundial d’Antics Alumnes Jesuïtes, una quarantena de persones arribades de tot el món van visitar el nou edifici i van poder conèixer en detall els projectes que portem a terme dins l’entitat.

La visita forma d’una trobada dirigida a tot els Antics i Antigues Alumnes del món i a la comunitat ignasiana. Un Congrés que ha organitzat l’escola de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi i que pretén crear consciència del potencial que tenim com a xarxa global, així com impulsar una missió compartida per contribuir a construir una societat més justa i sostenible.

La trobada coincideix amb el 5è aniversari de la conversió d’Ignasi de Loiola i ha tingut lloc entre el 13 i el 17 de juiol.

La Companyia de Jesús al món compta amb una xarxa de més de 2300 centres educatius, amb mes de 2 milions d’estudiants procedents de contextos religiosos, culturals, socials i lingüístics de tot tipus, als 5 continents i a més de 70 països.