Imatge o vídeo destacat
Foto Fira Artesania

Torna la 38ª Mostra d’Entitats de Sant Roc

El Centre Sant Jaume vam participar diumenge a la 38a Fira d’Artesania i Mostra d’Entitats de Sant Roc. Durant tot el matí, multitut de nenes i nens van poder gaudir del ‘Racó Explora’, organitzat per dues educadores i un terapeuta del projecte d’Espai Familiar.

Els infants més grans van realitzar les seves manualitats de primavera amb pasta de farina decorada amb flors i fulles. Mentrestant, els més petits jugaven lliurament a la catifa, fullejant els llibres o descobrint diferents elements.

La Fira d’Entitats és un dels actes més destacats de les Festes de la Primavera. Diverses associacions de Badalona i del barri de Sant Roc comparteixen els seus projectes i activitats amb les persones que visiten la Mostra, mentre la música, la dansa, els gegants, els pallassos i els castellers dinamitzen la plaça Roja.

Fa 38 anys que la Fundació Ateneu Sant Roc organitza aquest espai de trobada que feia dos anys que no se celebrava per culpa de la pandèmia. Una jornada festiva i enriquidora que trobàvem moltíssim a faltar!