Imatge o vídeo destacat
sj2022

Sant Jordi al Centre Sant Jaume

Amb l'arribada dels dies assolellats, l'olor de primavera, la calor... arriba una de les festivitats més especials a Catalunya, la diada de Sant Jordi.

Com cada 23 d'abril, els carrers s'omplen de roses i llibres, els quals, representen l'amor i la cultura. Un dia especial per a passejar, perdre's entre les paradetes i buscar un bon llibre o una rosa per a un ser estimat o persona especial.

En el Centre Sant Jaume hem volgut també fer la nostra particular celebració d'aquest dia tan assenyalat en el calendari, duent a terme diferents activitats amb els projectes.

Pals i llaminadures de dos colors: vermell i verd. És el que els va fer falta als joves de UEC per crear les roses de Sant Jordi. Fent petits plecs a les típiques llengües de sucre, aconseguien una rèplica a petita escala d'una rosa vermella, que posteriorment cobririen amb un plàstic protector i que regalarien tant a membres de l'equip com als seus estimats. Els va quedar un resultat molt dolç!

D'altra banda, la plaça Sant Elias va ser el centre neuràlgic de la festivitat entre diferents entitats socials del territori. Al matí van acudir les mares i infants d'Espai Familiar a visitar les paradetes de llibres, mentre que a la tarda va ser torn de Centre Obert, que van realitzar tota mena de dinàmiques i activitats per a celebrar aquesta festivitat tan assenyalada.