Imatge o vídeo destacat
Celebració Nadal Centre Obert

Nadal 2021 al Centre Sant Jaume

El Nadal ha arribat al Centre Sant Jaume!

Després d'un any de canvis, nervis i il·lusió, arriba el Nadal i el començament d’un nou any! Una època d'unió, esperança i felicitat per poder compartir temps i experiències amb aquells a qui estimes. Com cada any el centre organitza una celebració especial tant per als infants, joves, adolescents i famílies, com per a l'equip, dies en què compartir temps junts i agrair pel que estem aconseguint. 

Des dels més petits de l’Espai Familiar, passant pels infants del Centre Obert i del Projecte de Suport a l’Educació, fins als més grans de la UEC han pogut gaudir d’una celebració que, un any més, ha estat possible gràcies a la col·laboració de totes les etapes de l’Escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi. 

El Tió ha entregat un lot de neules, torrons i fruits secs per cada família i un regal per cada un dels infants i joves que havien expressat el seu desig de Nadal. Reconèixer la individualitat de cada una de les persones que acompanyem, les seves necessitats i fer possibles aquests moments d’il·lusió i d'esperança és fruit del suport de moltes persones que, desinteressadament ho han fet possible. 

El nou edifici del Centre Sant Jaume ens ha permès proposar 3 reptes aquest Nadal per millorar la seva qualitat de vida amb una dieta equilibrada, a través del repte d'alimentació saludable, un augment del material lúdic de la nostra biblioteca per al Centre Obert i del material de psicomotricitat per al projecte d'Espai Familiar.

Des de l’agraïment per tot allò de bo rebut durant aquest any però conscients de les realitats que acompanyem, tenim el desig de fer possibles els somnis i necessitats dels infants, joves i famílies que participen dels nostres projectes. Gràcies per seguir il·luminant el Centre Sant Jaume!