Imatge o vídeo destacat
Sr. Jaume Boadas Matamala, Sr. Xavier García Albiol, Sra. Violant Cervera Gòdia i Sr. Grau Usseti

Inauguració nova seu Centre Sant Jaume

Dimarts 19 d'octubre va tenir lloc al carrer Josep Maria de Segarra núm. 13, al barri del Gorg de Badalona, la inauguració de la nova seu del Centre Sant Jaume, on van assistir l’alcalde de la ciutat, Il.lm Sr. Xavier García Albiol, la Consellera del Departament de Drets Socials, Hble. Sra. Violant Cervera Gòdia, la Directora General d'Acció Cívica i Comunitària, Sra. Cesca Domènech i Ruera, el regidor de Serveis Socials, Sr. Miguel Jurado Tejada, la regidora de Ciutadania Sra. Florencia Badia Ariño, la regidora d'Educació, Sra. Amanda Feria, representants dels diferents partits polítics de l’ajuntament de la ciutat, i empreses, fundacions, donants i membres de l'entitat, que també van voler formar part de l’acte. Algunes de les empreses i fundacions que ens donen suport i eren presents a l’acte van ser: Ikea, F. Roca SL, Mullor, l’Obra Social La Caixa, Càritas Diocesana de Barcelona, Fundació Josep Botet, Fundació Jesuïtes Educació, Fundació EDM, Fundació Matías Gomà, Fundació Pere Tarrés, Fundació Mercedes Armengou, IMCO S.A., Sandrigham, AkzoNobel i Velamen.

Per últim, però no menys important, cal destacar l'assistència d'una gran part de les persones que amb les seves aportacions econòmiques donen suport a les activitats, projectes i construcció d'aquesta seu renovada del Centre Sant Jaume.

L'esdeveniment va comptar amb una càlida recepció on els convidats van gaudir d’un catering de benvinguda a càrrec de F.Roca SL. Posteriorment, el director de l’entitat, el Sr. Grau Ussetti, va realitzar un parlament per rebre i agrair la presència de tots els assistents, donant pas a una visita guiada per tot l'edifici acompanyada pels arquitectes que van participar en la construcció de l’edifici. Finalment, es va procedir a la descoberta de la placa commemorativa, la benedicció de l’edifici i els parlaments oficials.

Una vetllada plena d’il·lusió i de sentit de compromís vers els reptes de present i futur de l’entitat.