Imatge o vídeo destacat
11

Les entitats del Sector Social de la Companyia de Jesús a Catalunya vam anar de rodatge!

Durant el present any, les diferents entitats que formem part del Sector Social de la Companyia de Jesús Catalunya: Arrels Sant Ignasi, Fundació Salut Alta, Migra Studium, Entrecultures Barcelona, la Fundació La Vinya i nosaltres com a Centre Sant Jaume, hem estat treballant plegades per tal de dur a terme una acció de comunicació conjunta que pugui acostar l’objectiu que ens uneix: acompanyar, atendre, servir i defensar els drets de moltes persones dels nostres barris i ciutats. Persones de totes les edats i procedències que es veuen obligades a viure en situacions de pobresa, precarietat i explotació per causa d’un sistema injust -https://www.jesuites.net/justicia-

Amb aquest objectiu comú i en àmbits diferenciats d’intervenció tals com l’atenció i el suport educatiu a la infància i adolescència, l’acompanyament i defensa de les realitats migratòries, la lluita contra l’exclusió social, l’atenció a persones sense llar i la cooperació internacional, el passat dia 20 de juliol i després de força temps de feina conjunta, vam iniciar el rodatge d’un anunci amb la productora Omen.

Per tal de realitzar aquest anunci hem volgut comptar amb les mateixes persones, infants, adolescents, joves i famílies amb les quals compartim el dia a dia de la nostra tasca i per les quals treballem. Així, cada entitat ha aportat el seu gra de sorra, amb espais per tal de fer el rodatge o bé voluntaris i voluntàries per fer d’actors. Del Centre Sant Jaume van participar la Janira i la Maria, joves que podeu veure en algunes de les fotos del making-off que us adjuntem a continuació. Ben aviat, us podrem ensenyar el resultat final.