Imatge o vídeo destacat
La cultura tot ho cura

La Cultura tot ho cura! Repassem les activitats dutes a terme al Casal d'Estiu

Parlem breument amb l'Elisabeth Capitán i l'Alicia Amate, monitores del casal d'estiu:

¿Quina és la dinàmica d'un dia de casal?

 “Doncs cada dia tenim activitats molt diferents i variades, també depenent de l’edat del grup, hem fet sortides al parc, gimcanes, excursió a la platja i el cinema, hem tingut tallers de música, hem fet treballs manuals. Moltes coses".

¿Quina activitat creieu que agrada més?

“El cinema i la piscina sempre fan molta il·lusió. Anem a una piscina que té uns tobogans espectaculars i s’ho passen increïble. Tenim una dinàmica que també integra franges sense activitat programada, com després de dinar, que treballem espais de relaxació. També hi ha moments de lectura i escriptura, de jocs de taula”.

Tot l’eix temàtic del casal gira al voltant de la cultura, amb el lema #laculturatothocura. L’eix temàtic permet a l’equip educatiu creuar i interrelacionar continguts i activitats de diferents disciplines. Així, a partir d’aquest fil conductor es vertebren els aprenentatges i les diferents activitats de lleure, que s’adapten a les necessitats maduratives de cada grup d’edat.

A causa de la situació de pandèmia que s’ha viscut, l’equip educatiu del CSJ ha considerat essencial poder realitzar un casal on la cultura, en totes les seves formes i dimensions, música dansa, cinema, pren el paper protagonista, acostant als infants un món de possibilitats i creixement. La finalitat del casal és oferir als infants un espai i temps per gaudir i aprendre, mitjançant la diversió, que els permeti desenvolupar-se en el seu procés  de creixement identificant les seves habilitats socials, cognitives, relacionals, d’autonomia i motrius.

Us deixem amb una galeria de fotografies realitzades per l’equip del casal d'estiu que proven que aconsegueixen l’objectiu cada dia, felicitats!