Imatge o vídeo destacat

Lu Pérez anuncia els guanyadors del I Concurs de Llenties Solidàries 2021!

La presidenta del jurat, la guanyadora de Masterxef Júnior, Lu Pérez, ha anunciat aquesta tarda els noms de les persones guanyadores del davantal del I Concurs de Llenties Solidàries del Centre Sant Jaume! Són Montserrat Hidalgo, amb la seva recepta de ‘llenties de la mare’, i la família Llimiñana-Oller. Els dos petits de la casa ens han enviat un vídeo de la recepta del xef Rafuel i ens ensenyen el procés amb moltíssima simpatia!

També aquesta tarda hem conegut els guanyadors del Sorteig. Tres infants del Centre Sant Jaume han escollit a l’atzar els premiats amb un taller cuina / sopar per a dues persones amb el xef Rafuel (Anna Sanmartí), tres cursos de cata de vins a Vins&Co (Juana Baygual, Carolina Castellví i Mònica Bori) i deu ampolles de Vermouth Perucchi Gran Reserva (Marta Rodelas, Enrique Romero , Pep Vergés, David Amorós, Pilar Mas, Yolanda Vitalla, Nuria Renart, Rita Augé, Olga Durich i Maria Paz Briones).

342 persones han participat aquest any a la campanya de Llenties Solidàries, en una edició reinventada del Sopar a causa de les restriccions sanitàries per la COVID-19.

En total,des del Centre Sant Jaume hem aconseguit recaptar 21.949 euros que serviran per finançar els diferents projectes socioeducatius que portem a terme a Badalona amb infants, joves i famílies en risc d'exclusió social.

El nostre més sincer agraïment cap a totes les persones que han decidit fer un donatiu. Agraïm també la seva inestimable col·laboració als xefs que ens han enviat els seus vídeos (Carme Ruscalleda, Oriol Rovira, Eduard Xatruch, Ada Parellada, Rafuel55 i Jordi Gras), a l’Escola Superior d’Hosteleria i Turisme Sant Ignasi que ens va posar en contacte amb ells, a l’empresa de catering i menjadors escolars F.Roca i a la seva directora, Àngels Roca, que han tornat a omplir de llenties l’Escola Sant Ignasi i a Eduardo Flo de Vins &Co i Marga Freudenthal i Titina Duarte de MiT Espai Cuina per fer possible la celebració del Sorteig.

Gràcies a tots i totes, i que les llenties us acompanyin!