Imatge o vídeo destacat
targeta clàssica 2

Premiem la teva fidelitat!

Des del Centre Sant Jaume volem agrair la fidelitat dels nostres donants recurrents; persones que mensual, trimestral o anualment ens ajuden amb una contribució fixe a mantenir els nostres projectes.

Aquest tipus de aportacions són molt importants per a entitats com la nostra, perquè ens donen estabilitat, ens permeten planificar a llarg termini i ens possibiliten la posada en marxa de nous projectes.

Hem creat dos tipus de paquets que comprenen multitud d’avantatges i sorpreses per als nostres donants recurrents i, tot, per un preu molt econòmic!

Parlem de dues opcions, una de 5€/mes i l’altra de 12,5€/mes, però la realitat és que les xifres reals són 1€ en el primer cas i 2,5€ en el segon.

Per què?

Fa unsmesos el Govern central va decidir augmentar el percentatge de desgravació per a les donacions a entitats sense ànims de lucre, de forma que Hisenda retorna el 80% dels primers 150 euros anuals que dona cada persona.

Quines opcions tens?

Targeta Clàssica per 5€/mes!

Foto Targeta Clàssica

Escollint aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 1€ al mes! Amb la Targeta Clàssica del Centre Sant Jaume rebràs un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat. A més, podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant Jaume i tindràs informació actualitzada de l’entitat.

Targeta Premium per 12,5€/mes!

Foto Targeta Premium

Escollint aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 2,5€ al mes! Amb la Targeta Premium del Centre Sant Jaume rebràs un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat. Et donarem també la jaqueta de l’equip i podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant Jaume. A més, tindràs informació actualitzada de l’entitat, fotos i vídeos en exclusiva i et convidarem als principals esdeveniments de l’entitat com el Torneig de Pàdel Solidari i el Sopar de les Llenties Solidàries.

Targeta a mida per la quanitat que tu decideixis!

Foto Targeta a Mida

Tria l’import que vulguis. Escollint un import superior als 5€, rebràs la Targeta Clàssica del Centre Sant Jaume i si l’aportació supera els 12,5€ mensuals t’enviarem la Targeta Premium. En qualsevol dels casos, podràs accedir a tots els regals i avantatges vinculats a cadascuna d’aquestes opcions. Recorda que dels primers 150€ anuals que donis, Hisenda te’n tornarà el 80%!

Clica aquí, aconsegueix la teva targeta i ajuda’ns a construir futur per als infants, joves i famílies de Badalona que més ho necessiten!

www.fundaciocarlesblanch.org/targeta