Imatge o vídeo destacat
foto nadal amb logo CSJ bo

Aquest Nadal, regala Futur

En un any molt complicat per a la població que atenem a l’entitat, ens encantaria ampliar la Comunitat del Centre Sant Jaume! És per això que hem creat una targeta dissenyada perquè, aquest Nadal, puguis regalar futur als infants, joves i famílies de Badalona que més ho necessiten.

Com?

T’oferim diverses opcions i multitud d’avantatges i sorpreses en exclusiva!

Foto Targeta Clàssica

Demana la teva Targeta Clàssica del Centre Sant Jaume per només 5€/mes i rebràs un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat.  A més, podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant tindràs informació actualitzada de l’entitat. Triant aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 1€ al mes!

Foto Targeta Premium

Demana la teva Targeta Premium del Centre Sant Jaume per només 12,5€/mes i rebràs un regal de benvinguda personalitzat realitzat per algun dels infants de l’entitat. Et donarem també la jaqueta de l’equip i podràs participar en una visita guiada pel barri de Sant Roc i el nou Centre Sant Jaume. A més, tindràs informació actualitzada de l’entitat, fotos i vídeos en exclusiva i et convidarem als principals esdeveniments de l’entitat com el Torneig de Pàdel i el Sopar de les Llenties Solidàries. Triant aquesta opció, si decideixes desgravar el teu donatiu, en realitat només pagaràs 2,5€ al mes!

Foto Targeta a Mida

També pots fer la teva targeta a mida triant l’import de la teva aportació. Et beneficiaràs igualment de múltiples avantatges i podràs desgravar el 80% dels primers 150 euros anuals que donis.

Per què?

Convertint-te en un donant recurrent, contribueixes a donar estabilitat als nostres projectes i multipliques el valor de la teva aportació, perquè aquest tipus de col·laboració ens permet  posar en marxa nous reptes i garantir-ne la seva durabilitat.

Aconsegueix la teva targeta a https://www.fundaciocarlesblanch.org/targeta i regala Futur aquest Nadal.