Imatge o vídeo destacat
foto portada memòria 2019 per a noti web

Memòria del Centre Sant Jaume 2019

Acabem de publicar un petit resum de la nostra memòria d’activitat de l’any passat. El document recull les principals xifres del Centre Sant Jaume de 2019. Com veureu, des de l’entitat vam poder atendre un total de 712 persones -un 23% més que l'any anterior- i ja preveiem que la xifra d'aquest 2020 serà molt superior.

Si obriu el document veureu també les nostres dades desglossades per projectes, així com el pressupost amb el que vam treballar. Comprovareu també que 2019 va ser un any marcat per la campanya ‘Que l’Escola t’acompanyi’ per a l’èxit escolar a Badalona Sud, però també per la col·locació de la primera pedra de les obres d’ampliació del nostre edifici al carrer Tortosa. Quan l’inaugurem, a prinicipis de 2021, comptarem amb més espai per atendre més persones i millorar el sevei que oferim.

Consulta aquí la memòria.