Imatge o vídeo destacat

6 dies i 5 nits

Un estiu més hem pogut gaudir del Campament. Durant 6 dies i 5 nits, 17 joves del Centre Sant Jaume i 7 educadores hem estat allotjats al Campament juvenil El Solell del Corredor gaudint de natura, jocs i converses.

Diu la coordinadora de les activitats del Campament, l’educadora Maria Mañà, que el vincle que es fa durant aquesta setmana és fortíssim, entre els joves, però també amb l’equip. “Aquest format ens permet treballar amb els i les adolescents coses que durant el curs costen una mica més”, diu la Maria, “i també ens ajuda a establir una base de confiança amb ells i elles de cara al curs que ve”.

Durant la nostra estada a la serra del Corredor, vam poder visitar la Reserva Rucs del Corredor, vam organitzar una excursió al Santuari i als dòlmens, vam jugar a descobrir els sons del bosc i vam fer moltísses dinàmiques entre jocs, esports i activitats d’aigua.  

Fa onze dies que hem tornat a Badalona i ja tenim la mirada posada en el Campament 2021!

Per saber com és el Campament, escolta’t l’#infosantjaume del 9 de juliol