Imatge o vídeo destacat

Marxem de Campament!

Aquest matí, una vintena joves dels 12 als 16 anys del Centre Sant Jaume hem marxat de Campament! Després de molts de dies preparant-ho tot, avui per fi comença l’aventura! Seran 6 dies de diversió en mig de la natura en un entorn privilegiat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Diu Laura Lage, educadora del Centre Sant  Jaume i coordinadora del Campament, que enguany hi havia més ganes que mai de marxar. Després de tres mesos tancats a casa, els i les adolescents necessiten desconnectar. A més, diu Lage, que el campament és un espai genial per reforçar el vincle amb els i les joves de l’entitat: “Al campament els nois i noies flueixen de manera diferent, i ens resultat molt més fàcil parlar amb ells i elles de certes coses que no acostumem a abordar durant el curs”.