Imatge o vídeo destacat
Foto Casal d'Estiu 2020

Comença el Casal d'Estiu!

Des de dilluns estem celebrant el nostre Casal d’Estiu a l’Escola Maregassa, al mateix carrer Sant Lluc! Tots el matins durant les properes 4 setmanes gaudirem d’unes instal·lacions àmplies i còmodes que ens permetran complir amb totes les mesures de seguretat! En aquest sentit, la responsable de les activitats del Casal, María José Egea, explica que s’han hagut d’adaptar les ràtios. “Abans fèiem les activitats en grups de 10-11 infants, i ara hem reduït la ràtio a un màxim de 6 nens/es per grup”, diu Egea.

En total participen al Casal d’Estiu del Centre Sant Jaume 36 infants i joves d’entre 5 i 12 anys, 6 educadors/es i 4 voluntaris/es. Com cada any, destaquen les activitats a l’aire lliure i els jocs amb aigua, i esporàdicament també es faran escapades a la platja.

A més, l’equip del Casal dedicarà certs moments i espais del dia a parlar de com ens hem sentit durant el confinament i com ens sentim respecte al virus. Diu la coordinadora del Casal d’Estiu, Beatriz Bueno, que els nens i nenes tenen molts més recursos del que ens pensem, “però també comprovem que moltes vegades no exterioritzen el que senten, així que intentarem alliberar-los d’aquesta càrrega que porten en silenci”, apunta Bueno.

Tot l’equip del Centre Sant Jaume estava desitjant que arribés el Casal, retrobar-nos en el joc i recarregar piles després de molt de temps sense veure’ns!

Mira't aquí el vídeo de la visita de 'El Circ Petit' al Casal d'Estiu!