Imatge o vídeo destacat
Foto grup recollida aliments 16 de juny

Reprenem l’activitat presencial

Aquesta setmana bona part de l’equip del Centre Sant Jaume hem tornat a la nostra activitat presencial. Des de dimecres i durant els propers dies citarem a les dependències del carrer Sant Lluc els infants, joves i famílies que participen als nostres projectes per tal de fer el tancament del curs escolar. També teníem ganes de veure’ns de veritat –i no a través d’una pantalla- així que estem aprofitant per xerrar una estona i explicar-nos com estem i quines necessitats té cada família.

Demà divendres, per primera vegada, entregarem 49 lots d’aliments a 198 persones del Centre Sant Jaume. No ho havíem fet fins ara i potser ho haurem de repetir. La situació actual d’emergència social ens ha obligat a readaptar-nos i a demanar ajuda a la Fundació Banc dels Aliments per donar resposta a la necessitat de suport alimentari que algunes famílies no havien tingut fins ara.

D’altra banda, ens trobem en ple procés d’inscripcions per al casal d’estiu que tornarem a fer aquest juliol dirigit a infants dels 5 als 12 anys, i també estem treballant perquè el proper 6 de juliol puguem marxar de campament amb la franja de 12-16 anys. Aviat us explicarem tots els detalls sobre les activitats d’estius que tenim preparades!