Imatge o vídeo destacat

Les mares de l’Espai Familiar opinen

En aquesta notícia de la Televisió de Badalona podeu veure com és un matí a l’Espai Familiar del Centre Sant Jaume. Es tracta d’un programa adreçat a mares i pares amb infants de 0 a 3 anys que té com a objectiu promoure un entorn familiar adequat per al desenvolupament dels infants treballant des de la prevenció i la responsabilització.

La intervenció d’educadores i terapeutes va dirigida a evitar i/o atenuar la presència de factors de risc i a potenciar els factors de protecció. La idea és prevenir situacions que agreugin el sistema familiar i que perjudiquin al desenvolupament mental, social i físic dels infants, així com l’aparició de malalties o afeccions. És clau poder donar les eines necessàries a cada família per tal d’apoderar les seves capacitats parentals i familiars.

El 80% de les famílies que venen a l’Espai Familiar milloren la relació que tenen amb els seus fills i el 70% de les dones participants milloren la seva auoetsima i se senten més segures amb el seu rol com a mares.