Imatge o vídeo destacat
foto grupal colonies lles de cerdanya

De colònies a la Cerdanya

Una quarantena d’infants i joves del Centre Sant Jaume han gaudit d'un feliç cap de setmana a Lles de la Cerdanya gràcies al Bruno, l’Edu, la Montse, el Pau, el Marcos i l’Albert. Són monitors i monitores del Club Elements i cada any ens regalen el seu temps i ens fan descobrir el nostre ‘jo’ més aventurer!

Divendres, amb l’emoció, ens va costar dormir, però calia descansar bé per afrontar el repte. Primer objectiu: trekking aquàtic! Així que equipats amb neoprè, escarpins, casc i culera vam baixar un bon tros del riu Arànser (que per cert, estava congelat...).

Ja fora de l’aigua, ens vam iniciar a l’espeleologia amb una visita a unes boniques coves de la zona. Els més intrèpids i intrèpides es van atrevir amb l’escalada, vam fer una excursió en BTT i de tornada a l’alberg, vam posar a prova les nostres habilitats (pel cant i el ball per exemple) amb tot un seguit de jocs i proves individuals i en grup.

Vam riure, vam cridar, ens vam cansar, vam descansar i ens vam emocionar amb la història d’un dels nanos. Amb 18 anys, eren les seves primeres colònies...

Hi tornarem!