Imatge o vídeo destacat
Treballadores Centre Sant Jaume Fundació Carles Blanch inici curs

Comença el curs al Centre Sant Jaume

L’equip de treballadores i treballadors del Centre Sant Jaume hem tornat de vacances i ja hem començat a preparar el nou curs escolar.

Des de fa 22 anys treballem per donar resposta a les necessitats socioeducatives detectades al sud de Badalona. Acompanyem infants, joves i famílies en situació d'alta vulnerabilitat o en risc d'exclusió social perquè puguin transformar la seva realitat i entorn i esdevenir agents de canvi per a una societat més justa.

L’any passat vam atendre 580 persones a través dels nostres projectes de promoció de l'escolarització, d'educació en el lleure, orientació i inserció laboral, atenció psicoterapèutica, promoció d'una alimentació saludable i hàbits socials.

Si vols col·laborar amb nosaltres, ja sigui amb un donatiu o fent-te voluntària/voluntari, ho pots fer a través de la nostra secció col·labora. Suma’t al nostre projecte i ajuda’ns a fer-lo possible!

Aquí pots veure algunes fotos de l’equip. Aquest curs volem que coneguis una per una les persones que hi ha al darrere d’aquest bonic projecte del que formem part, així que aviat rebràs més notícies nostres.

I recorda, quelescolatacompanyi.org!