Imatge o vídeo destacat

Les mares de l'Espai Compartim reflexionen sobre els drets bàsics dels infants

Amb motiu del Dia internacional dels Drets dels Infants del 20 de novembre, les mares de l'Espai Compartim, que tenen fills de 0 a 3 anys, han expressat quin dret els semblava més important. Amb cartolines, retoladors i una dinàmica senzilla, han traçat la mà dels seus petits al Centre Cívic de Sant Roc amb aquests drets bàsics al seu interior. La sessió els ha facilitat un breu espai de reflexió sobre els drets bàsics dels nens i les nenes.

La data del 20 de novembre commemora l'adopció de la Convenció sobre els drets dels infants per part de l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 19889. Es tracta d'un text vinculant que obliga als països signants a la protecció activa dels drets cívics, polítics, econòmics, socials i culturals dels infants.