Imatge o vídeo destacat

“El voluntariat al Centre Sant Jaume dona sentit a la meva vida”

Els voluntaris de les diferents comissions de treball del Centre Sant Jaume han coincidit aquest dijous 25 amb els professionals del Centre Sant Jaume. La trobada de voluntariat permet a uns i altres sentir-se part d'un equip més ampli, que va més enllà de les persones que troben el dia que vénen al centre. 

La trobada també és un moment d'encontre de les comissions en què s'organitza el voluntariat: la comissió d'alimentació saludable, reforç educatiu Joves, reforç educatiu Grapes, administració o manteniment.

Els reptes del curs

Així mateix, el dia de la reunió, la direcció del Centre Sant Jaume va explicar als voluntaris els dos grans reptes que enfronta l'entitat aquest crus 2018-2019. D'una banda, s'ha compartit amb l'equip els avenços en el projecte de construcció del nou edifici, que es durà a terme durant aquest curs.

D'altra banda, s'ha donar a conèixer la campanya de promoció de l'èxit educatiu 'Que l'escola t'acompanyi', que també vehicularà les accions que es duran a terme a l'Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi aquest curs.

Motivacions compartides

Finalment, en grups reduïts, voluntaris i professionals van treballar les motivacions personals envers la tasca que desenvolupen al Centre Sant Jaume. Una motivació que ha evolucionat des del dia en què van començar a vincular-se amb els infants i les famílies que atenen cada dia. “El voluntariat al Centre Sant Jaume dona sentit a la meva vida”, van coincidir molts voluntaris. També van posar en comú bones pràctiques i propostes per millorar la tasca que realitzen.

La millora constant per incrementar la qualitat en l'atenció a infants i famílies és un dels segells d'identitat del Centre Sant Jaume.