Imatge o vídeo destacat
Torneig de pàdel a favor del Centre Sant Jaume a Cornellà de Llobregat.

Inscripcions obertes al IV Torneig de Pàdel Solidari

El proper diumenge 21 d'octubre tindrà lloc a Cornellà de Llobregat la quarta edició del Torneig de Pàdel Solidari a favor del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. Les places són limitades i ja s'ha obert el formulari d'inscripcions. La data límit per apuntar-s'hi és dimarts 16 d'octubre.

Segons la normativa del torneig, hi ha tres categories -masculina, femenina i mixta- i els participants podran inscriure's únicament en una d'aquestes categories. L'edat mínima per participar-hi és de 15 anys. Cada parella podrà fer una aportació mínima de 50 euros. Com cada any, els equips rebran una bossa de benvinguda. L'organització ha previst també un sorteig de regals i d'altres sorpreses.

El Centre Sant Jaume organitza aquest esdeveniment esportiu junt amb l'Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, l'Associació d'Antics Alumnes, l'Associació de Pares i Mares i la Fundació Sant Ignasi. El torneig se celebra amb la col·laboració del club esportiu Star's Pàdel, que cedeix les pistes sense cost.