Imatge o vídeo destacat

“El Centre Sant Jaume? Ho és tot”

Hi ha celebracions que són una oportunitat per donar les gràcies en veu alta. Així ho ha viscut l’equip educatiu del Centre Sant Jaume que, amb motiu dels 20 anys, ha pogut retrobar-se amb infants i joves vinculats als primers anys de l’entitat. “Veus aquells nanos que van començar amb una situació molt extrema, i que ara molts d’ells et diuen: ‘Sóc feliç, tinc dona, tinc fills, he sortit del no-res i ara he pogut refer la meva vida’. Encara que només fos un cas, valdria la pena el Centre Sant Jaume; però en són molts!”. Montse Soler va ser responsable de l’entitat en la primera etapa. Li brillen els ulls i assegura que no té paraules per dir què significa per a ella aquest projecte educatiu. “Ho és tot. Tot. És un regal que la vida m’ha donat”.