Imatge o vídeo destacat

Bombolles de sabó: qüestió de màgia compartida

El menjador del Centre Sant Jaume es va omplir dijous de bombolles de sabó de diferents mides, formes i colors. Bombolles amb fum, bombolles increïbles que ballen i emocionen. De la mà de l'expert “bombollòleg” Salvador Robert, els grups de Grapes i de Joves del Centre Obert van gaudir d'una tarda ben original.

Robert, fundador de l'empresa Bombolles de sabó, és pare de l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi. Amb motiu de la festa al carrer pels 20 anys de l'entitat, a finals d'octubre, va participar amb un espectacle de bombolles gegants que va tenir molt bona rebuda. Ell mateix es va oferir voluntàriament per fer l'activitat un dia entre setmana, amb els menors del centre.

Amb diferents elements va donar forma a bombolles sorprenents, fins a fer realitat “el més difícil encara”. I és que l'exhibició va culminar amb l’experiència de ficar a una persona dins d’una bombolla gegant!

L'educadora social Cristina López descriu l'activitat com a “molt entretinguda, apta per a totes les edats i molt ben valorada pels menors”. En definitiva: “Una molt bona opció per finalitzar el trimestre!”, apunta.