Imatge o vídeo destacat
IIpàdel

II Torneig pàdel solidari Centre Sant Jaume

El passat 23 d'octubre vam celebrar el II Torneig de Pàdel Solidari Centre Sant Jaume al Club Star's Padel de Cornellà del Llobregat amb la participació de 50 parelles en les categories femenines, masculines i mixtes. Des de les 10h del matí i fins les 20h del vespre les parelles de les tres categories van gaudir d'un entorn formidable on va la victòria més important va ser el recolzament als projectes que la Fundació Carles Blanch desenvolupa a Badalona.

Agraïm un any més a tots els participants, empreses i col·laboradors el suport i implicació rebut que ha fet possible l'èxit d'aquest segona edició: al Club Star's Padel, a Fernando Belasteguin (nº1 del WTP), a l'empresa Play&Help Padel Solidario, als alumnes de Batxillerat, l'AMPA i l'Associació d'Antics Alumnes de l'Escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, al Restaurant 7 Portes, al Restaurant Gerbard, a La Boella, molí d'Oli, a Get Zitric, a Esdemercado.com, a IdeaLúdica i a les diferents aportacions de particulars.

Gràcies a l'esforç de tothom, enguany hem recaptat 4.150€!

Un cop més, gràcies!!