Imatge o vídeo destacat

Colònies 2014 a Viladrau

Els passats 15 i 16 de març els nois i noies, l'equip educatiu i part de les voluntàries del Centre Sant Jaume hem gaudit d'un fantàstic cap de setmana a la Casa de Colònies Teresa Espona - Masia del Puig de Fàbregues a Viladrau. Però no hem estat sols... hem comptat amb la companyia d'una representació d'éssers vinguts del planeta XFM!

El Capità Xenophorm ens ha demanat ajuda per poder tornar al seu planeta amb una energia que tenim al planeta Terra i que la seva espècia necessita per sobreviure al planeta XFM. L'energia IN: incolora i insabora.

Ens hem organitzat i hem anat a la recerca de dos punts claus per obtenir aquesta energia: la Font de l'Ermita de Puig l'Agulla i la Font de Sant Miquel de Viladrau. Tota vegada hem obtingut l'energia IN, el capità i la seva tripulació han pogut tornar al seu planeta per compartir-la amb la seva espècie.

A continuacó us deixem amb una mostra d'imatges del cap de setmana: