Imatge o vídeo destacat

COL·LABORES AMB EL SANT JAUME?

Des del Centre Sant Jaume estem convençuts que la col·laboració entre els professionals del Centre i l'aportació de totes aquelles persones voluntàriesentitats o empreses que voleu sumar-vos al Projecte Educatiu,  és essencial.

Si disposes de tempscontactes o recursos que creus que ens poden ser d'utilitat i desitges poder col·laborar amb nosaltres, no ho dutbis: TU HI POTS PINTAR MOLT per tal d'ajudar-nos a TRANSFORMAR la realitat. T'HI APUNTES?

https://docs.google.com/a/fje.edu/forms/d/1chuwIAO7CC_jAnuL-0Q7QWTjnZlYl8bYTg0EEeIF8rc/viewform

Si només vols fer una aportació econòmica, aquí tens el nº de compte corrent

(codi IBAN):  ES49-0182-6035-44-0201503119

Si vols realitzar una aportàció econòmica de manera periòdica, si us plau omple el següent FORMULARI:

Col·labora amb un donatiu