Imatge o vídeo destacat
un cop de mà

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA IV FESTA UNCOPDEMÀ

El passat diumenge 14 d'abril vam participar de la Festa Solidària Uncopdemà que es va organitzar al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Cinc entitats van organitzar activitats pels més petits durant tot el dia per sensibilitzar sobre la tasca que realitzem.

La Fundació Carles Blanch va comptar amb la col·laboració del col·lectiu Vivim del Cuentu, que van organitzar un taller anomenat "l'Olla dels contes" i un de creació de Minimonstres  a partir de manualitats.

Durant tot el dia infants i famílies es van apropar a l'stand del Centre Sant Jaume i vam poder fer gaudir als nens i nenes de la jornada alhora que explicar a les famílies quins són els projectes educatius que es duen a terme a Badalona.  La organització estima que van participar de la Festa més de 6.000 persones.

També vam rebre la visita de l'Il·lm Sr. Joan Puigdollers i Fargas, president del Consell de Districte de Sarrià - Sant Gervasi i de la Sra. Montse Cantín, consellera municipal del mateix districte, a qui vam poder explicar la situació de vulnerabilitat que pateixen moltes famílies, infants i joves de la ciutat de Badalona. 

Esperem haver pogut fer arribar a tothom la necessitat de seguir mantenint les accions que les entitats desenvolupem en els diferents territoris on intervenim!

Gràcies a tothom per participar-hi! 

Si voleu veure més fotografies, cliqueu aquí.