Tancada de Cap de Setmana

Tancada de Cap de Setmana
Les educadores i els educadors del Centre Sant Jaume vam marxar un cap de setmana a Viladrau per poder treballar de forma intensa el Projecte Educatiu de Centre (PEC), i així poder reelaborar-lo definitivament després d'uns mesos de revisió.

El 20-21 de març, tot l'equip educatiu del Centre Sant Jaume van voler fer un Recés i centrar-nos a treballar, i mirar d'enllestir el màxim, el Projecte Educatiu de Centre. Feia mesos que l'estavem treballant, però la feina del dia a dia amb els nois i noies i les seves famílies no permetia capbussar-se de valent.

En els últims anys, ha hagut diversos canvis en el Centre. S'han encentat nous projectes, i als que ja hi havia, s'ha continuat innovant i adaptant-se a les necessitats que el context demanava. Totes les parts conformen un sistema d'elements diferenciats, però que comparteixen quelcom. És aquesta igualtat des de la diferència sobre la que hem estat reflexionant, i que ha permés dibuixar, a partir d'una reflexió sobre la pràctica, i mirant el futur sense oblidar el passat, quina és la nostra identitat present.

Creiem que la retirada ha estat positiva, l'esforç necessari. Per altra banda, ens ha permés consolidar encara més l'equip, que amb els projectes, també ha anat creixent any rere any amb nous fitxatges. Hem aprofitat per treballar, i alhora passar-nos-ho bé. Un cap de setmana efectiu i afectiu.