Imatge o vídeo destacat

Ens traslladem durant l'ampliació de l'edifici!

Cada any l’enitat creix, som més famílies, més voluntaris i més professionals. Per aquest motiu la Fundació Carles Blanch ha apostat per ampliar el Centre Sant Jaume. Amb l’ampliació l'entitat passarà de tenir 255 metres quadrats a 863 metres quadrats. Els nous espais seran polivalents o modulables segons la necessitat de l'activitat. Les aules seran més grans i ens permetran atendre més persones a cada projecte.

La reforma i ampliació del CSJ està a punt de començar i per aquest motiu ja ens hem traslladat. Càritas ens ha cedit l’equipament on s'ubicava l'etapa d'educació Infantil de l'Escola Mare de Déu de Assumpció. Fins que acabin les obres a l’edici de Tortosa 33, el Centre Sant Jaume i totes les seves activitats tindran lloc al carrer Sant Lluc 138.

Estem molt agraïts a Càritas. Estem il·lusionats. Tenim moltes ganes d’aquesta nova etapa.

Gràcies al Jaume Aragay per fer la fotos de l'estrena de l'espai!