Imatge o vídeo destacat

Els Investigadors del Centre Sant Jaume

Estem molt contents de presentar-vos “Els Investigadors del Centre Sant Jaume!”, la revista col·lectiva que preparen els nens del Centre Obert durant l’espai de reforç educatiu.

Cada setmana els participants es converteixen en redactors de les notícies que han triat segons els seus propis interessos i inquietuds. De forma individual o en parelles fan una petita recerca d’informació sobre temàtiques concretes adaptades a la seva edat. A més, treballem en format notícia els esdeveniments, tallers o activitats extraordinàries que realitzem al Centre Obert.

L’objectiu d’aquest projecte és poder realitzar una activitat conjunta que potenciï el sentiment de grup gràcies a la participació en un projecte comú. El projecte de revista permet desenvolupar les seves habilitats, capacitats i competències respectant i adaptant-se als diferents nivells maduratius de cada nen i nena.  Es vol també reforçar la lectoescriptura, la comprensió i l’expressió escrita, alhora que es potencia aspectes com la imaginació, la creació i la concentració.