Imatge o vídeo destacat

De colònies a la Molina: la màgia de la neu!

Excursió amb raquetes de neu, tir amb arc, Kinball, escalada una excursió a la cova d'Annes i guerres de neu fins a acabar ben xops. Des de la tarda de divendres dia 13 i fins la tarda de diumenge 15, els infants i joves de tots els projectes del Centre Sant Jaume van marxar de colònies a l'alberg Mare de Déu de les Neus de la Molina.

“Les colònies són una de les activitats estrella del centre. Marxar tres dies ens permet gaudir de la natura, compartir la vida i conèixer-nos una mica més”, explica l'educadora Laura Lage.

El paisatge emblanquinat hi va afegir un plus de màgia. “Estaven emocionats”, recorda Lage. I és que alguns dels més petits –i també alguns joves– veien la neu per primera vegada. Malgrat la pluja de dissabte no va acompanyar gaire, el grup de Joves del Centre Obert i de la Unitat d'Escolarització Compartida UEC Gorg Sant Jaume van gaudir molt amb la caminada a la Cova d'Annes. “Destacaven com s'havien ajudat entre ells durant l'excursió”, hi afegeix.

L'activitat es va dur a terme amb l'acompanyament de monitors de Ribals.